Mælkebøtterod Tinktur

by Lilian

Styrker Fordøjelsesenzymer

2/3 mælkebøtterod som er skæret i små stykker
Vodka (100 Proof/ 50% by volume)

Fylde 2/3 af flaske med mælkebøtte rod som er renset og tørret og hæld vodkaen på omaelkeboette_tinkturp til toppen. Lad tinkturen trække i 2 måneder. Filtrer og spæd eventuelt op med mere vodka hvis smagen er for bitter. Tag 1 tsk tinktur i lidt vand ca. 20 minutter før et måltid. Hold tinkturen i munden, mens du gurgler den rundt. Så du er sikker på at ramme receptorerne for bitre stoffer på tungen. Synk og gå glad til middag.

Tinkturen er god mod fordøjelsesproblemer, specielt når der er problemer med at fordøje kager og fede madretter.

Her er færdig flaske:

mælkebøtter_tinktur

You may also like

Leave a Comment