Sprøde brune kager

by Lilian

Hvis du leder efter den bedste opskrift til brune kager så er du kommet til det rigtige sted 🙂

Ingredienser:

250g smør
250g sukker15776572_10154443247664635_1983151401_o
125g sirup
60g mandler
4g stødt nellikker
50g sukat
12g stødt kanel
12 g potaske
500 g mel (eller mere hvis det er stadigvæk meget flydende)

Fremgangsmåde:

Hæld smør, sukker og sirup i en gryde. Lad det smelte og tag gryden fra varmen. Put og bland hakkede mandler og sukat i 15776306_10154443247724635_812945230_osamt krydderierne. Rør potasken ud i lidt kogende vand, inden den kommes i. Hæld melet i og ælt dejen. Den er ret fedtet.
Tril dejen til 3 pølser ca. 5cm i diameter og stil dem koldt i køleskabet et par timer. Skær rullerne ud i tynde skiver med en bred skarpt kniv og bag dem i en varm oven ved 170C til det er gyldne (5-10min).
Pas på det ikke bliver for mørke, så smager de bittert. Lad kagerne stå et øjeblik, inden det lægges på en rist. Gem dem i kagerdåser.

You may also like

1 comment

Henriette 29. December 2016 - 13:59

Hej, vil du sende mig et password så jeg kan downloade krydderi mærkater 🙂

Comments are closed.