3.2K
Ingredienser:
125 g smør
125 g sukker…
1 æg
1 tsk natron
(½ tsk ingefær)
3/4 tsk kardemomme
½ tsk kanel
1 knsp hvid peber
275 g mel
125 g smør
125 g sukker…
1 æg
1 tsk natron
(½ tsk ingefær)
3/4 tsk kardemomme
½ tsk kanel
1 knsp hvid peber
275 g mel
Metode:
Sukker og smør piskes sammen, derefter tilsættes ægget. Krydderier + natron blandes i melet og æltes sammen med sukkerblandingen. Dejen rulles nu ud i fingertykke pølser, som skæres i småstykker og trilles runde.Bages ved 200 grader C alm. ovn i 10-12 minutter. Se mere
Sukker og smør piskes sammen, derefter tilsættes ægget. Krydderier + natron blandes i melet og æltes sammen med sukkerblandingen. Dejen rulles nu ud i fingertykke pølser, som skæres i småstykker og trilles runde.Bages ved 200 grader C alm. ovn i 10-12 minutter. Se mere