10 Hjemmelavede Urteteer til forkølelse og influenza

by Lilian

Ændringerne i bladenes farver, temperaturer, og græskerkager – alting er signaler, at det er tid til at forberede influenza sæson. Min yndlings medicine som mine børn kalder det er den jeg har lige lavet ikke for længe siden, hyldebær Sirup men det kan være en smule tidskrævende at gøre og bedre lavet på forhånd. Når man er i det øjeblik hvor man er så forkølet, det er rart at have en enkel, let at lave, der kan hjælpe med at give hurtig løsning, mens overvinde en forkølelse eller influenza. Lægemidler urtete, også kendt som urtete, kan give en masse lettelse for mange kolde og influenza symptomer, og nogle urter kan endda bidrage til at øge dine immuniteter til at hjælpe dig sparke din sygdom til kantsten hurtigere.

Hvis du spurgte mig for et år siden, hvordan te kan hjælpe i løbet af en sygdom, jeg måske har lo og troede, at du var sjov. Det er bare te, ikke? Forkert! Drikke urtete kan have mange helbredende fordele, der kan hjælpe dig til at hele hurtigere og føle dig bedre! Forskellen i et lægemiddel urte infusion og en velsmagende te drik, er primært i den tid, de urter skal trækkes. I almindelighed medicinske urtete tager meget længere tid at udtrække helbredende fordele fra urter, hvorimod en velsmagende tedrik tager kun meget kortere tid for at bevare perfekte smag af drikken. Nogle af fordelene ved at drikke varm urtete, mens du er syg, er:

-Mange urter har medicinske egenskaber, der kan hjælpe lindre og helbrede specifikke lidelser, såsom læge-stokrose rod for hoste og ondt i halsen eller baldrian rod for smerte og afslapning.
-Nogle urter øger immuneforsvar, har vitaminer og mineraler, der kan hjælpe dig med at bekæmpe en sygdom hurtigere, såsom hyldebær / hyldeblomst, purpur solhat og hyben.
-Selve hvordan vi drikke te, langsomt og reglmæssig også har vist sig at bidrage til hurtig lindring af førkølese med tung høvedet (er det man kalder det når man har så meget snot og har hovedpine;).
-Drikke te er også en anden måde at få den væske, du har brug for at hjælpe din krop med at bekæmpe sygdom. Det er meget vigtigt at holde hydreret under enhver sygdom.

10 Hjemmelavet Urteteer til forkølelse og influenza

Alle disse te kan laves med en knivspids stevia blad, hvis du vil! Jeg kan godt lide at tilføje saften af ​​en citron og lidt honning til alle mine egne dampende kopper te. Tilsætning af rå ufiltreret honning til din te er også meget gavnligt, og har endda vist sig at være mere effektiv end andre hoste medicine i at hjælpe lindre host. Ifølge Dr. Lawrence Rosen i behandlingsalternativer for børn, “I en sammenligning udført på effekten af ​​honning, dextromethorphan, og diphenhydramin på natlig hoste og søvnkvalitet hos børn og deres forældre. Efter at have studeret 139 børn i alderen 24-60 måneder fandt forskerne honning til at være mere effektive til at kontrollere hoste symptomer sammenlignet med konventionelle behandlinger. Derudover honning-behandlede børn sov mere trygt gennem natten (Rosen, 2012). ”

10-Herbal-Teas-for-Cold-and-Flu-Season

Disse opskrifter er ikke sat fast. Du kan erstatte eller tilføje mange af de urter, som du måtte have på hånden til at lave din egen forkølelse og influenza blanding. Jeg elsker at bruge pebermynte, kanel og ingefær  i de fleste af mine egne teblandinger, uanset hvad lidelse, jeg fokuserer på. Ikke alene er de antivirale og antiseptisk, men de tilføje også en god portion lækker smag til drikken. Nogle helbredende urter ikke har den bedste smag og er lettere at komme ned i halsen.

Hippy Cold Care Te
Denne te ikke kun hjælper til at øge immunforsvar, men har også været baseret på en gammel sigøjner medicine, der også blev brugt til at hjælpe med at reducere feber.
– 1 del hyldeblomst
– 1 del pebermynte blad
– 1 del røllike blomster og blade
Immune Øget Te
Hyldebær er en velkendt immun booster, men hyben er en mindre kendt en! Rig på C-vitamin, hyben indeholder 40 gange mere C-vitamin end citroner!
– 1 del tørret hyldebær
– 1 del hyben
– ¼ del kanel
– ¼ del ingefær
High-C Immunforsvar Te
Denne te er fantastisk året rundt og endda velsmagende! Hibiscus med sin dejlige tærte smag og temmelig rød farve, er rig på C-vitamin, der hjælper til at øge dine immuniteter. Jeg elsker virkelig at gøre denne te og tjene det som en te-limonade!
– 1 del hibiscus
– 1 del hyben
– ½ del citrongræs
– ½ del citronskal
– ¼ del kanel
Hovedpine Tea
Denne te er fantastisk til at lindre hovedpine, lette spændingen, beroligende kvalme, og selv for at hjælpe i søvn.
– 1 del basilikum blade
– 1 del citronmelisse
– ¼ del kamille
– ¼ del lavendel
Ondt i halsen Te
Tilsætning af honning og citronsaft til te vil virkelig gavne hurtig lindring af ondt i halsen! Hvis du kan holde det ud, tilføjelsen af ​​cayennepeber er også yderst gavnlig på beroligende ondt i halsen og bidrager til at åbne op din bihuler.
– 1 del salvie blad
– ½ del lakridsrod
– ¼ del kanel
– ¼ del ingefær
Ingen kvalme Te
Denne te er fantastisk til kvalme, mavebesvær, og fordøjelsesbesvær.
– 1 del citronmelisse
– 1 del kamille
– 1 del pebermynte blad
– ½ del dild blade og frø
Hoste-B-Gone Te *
Kongelys har længe været brugt til at hjælpe med hoste og andre respiratoriske problemer på grund af sine antispasmodic og slimløsende egenskaber. Tilføjelsen af ​​honning til denne te er meget hjælpsomme på beroligende hoste!
– 1 del kamille
– 1 del læge-stokrose blade og blomster
– 1 del Kongelys blad
Bronkial Relaxer Te *
Ikke blot vil den baldrian rod hjælp til at slappe af en dyb spastisk hoste, men det er også gode til at hjælpe dig til at sove, så du kan bekæmpe sygdommen indefra og ud.
– 1 del lakridsrod
– 1 del baldrianrod
– ¼ del kanel chips
– ¼ del ingefær
Febernedsættende Te *
Denne te har en gennemprøvet historie til at reducere feber for børn. Hjælp til at svede og er en velsmagende mulighed for både børn og voksne.
– 1 del katteurt blad
– 1 del hyldeblomst
– 1 del pebermynte blad
SAD (Seasonal Affective Disorder) Tag-Mig-Op Tea
Ved slutningen af ​​en sygdom, når jeg har været fast inde i et par dage, jeg normalt har brug for en god tag-mig-op til at opløfte mit humør! Denne te er fantastisk til det!
– 2 dele perikon
– 1 del halm (hmmn?)
– 1 del citronmelisse
– 1 del pebermynte

God Bedring!

*Artikel er fra Herbal academy of new england

You may also like

1 comment

Majbritt Thoftdahl 18. December 2016 - 09:56

Hi i read this and want to make more than one kind. Where do i get the hearbs to make it.

Regards

Majbritt in Denmark

Reply

Leave a Comment